E din nou important să merg la un târg de specialitate, odată cu venirea juniorului :). Și îmi place să merg la babyboom (chiar dacă știu că nu e singurul târg de profil) pentru că și ei au fost și sunt interesați de activitatea mea de tata începator 🙂

Am deja căsuța de mail plină de informații care să mă facă să merg acolo, chiar dacă nu aș mai avea vreun motiv foarte întemeiat (am o mulțime de lucruri rămase de la primul copil, plus cele ce vin de la verișorul „bebe Vlad”), dar mereu se găsește câte ceva …nu-i așa doamnelor?

De exemplu am primit un mail care zice că „organizatorii oferă din nou posibilitatea ca mămicile și viitoarele mămici să beneficieze de consiliere medicală gratuită [pullquote align=”right”]mămicile și viitoarele mămici beneficiază de consiliere medicală gratuită[/pullquote] – Clinica Baby Boom Show susținută de MedLife, un proiect unic la nivel mondial, oferă o serie de servicii medicale GRATUITE pentru gravide și copii cu vârsta cuprinsă între 0 și 7 ani, în următoarele specializări: ginecologie/ecografie, neonatologie și pediatrie. Peste 50 de ore de consiliere sunt oferite gratuit de medicii clinicilor MedLife”. E interesant și practic și, ca să fiu colocvial, e o chestie mișto.

Citește și →  consultant pentru (un) alăptat (corect)

Un alt mail era despre reduceri. Din câte am înțeles vor fi peste 100 de expozanți și unii dintre ei vor practica discount-uri (ca să fim romglezi) de până la 70% …ceea ce nu e puțin. [pullquote align=”right”]reduceri de până la 70%[/pullquote] Oricum ideea este că vor fi reduceri și dacă ști exact ce vrei, la babyboom e un moment bun să faci achiziția potrivită. Ce mi-a plăcut este că au gândit (organizatorii zic) un sistem deștept de vouchere și intrare gratuită – intri AICI și ajungi, destul de simplu să obții ceva reduceri :). Jucării, puzzle, hăinuțe, cărucioare, cosmetice pentru copii etc, vor beneficia de discount-uri ce pornesc de la 10% și ajung pana la -70%!

O chestiune care mă interesează foarte TARE sunt …cărcucioarele și scaunele auto. Dacă la cărucioare mă interesează ceva foarte specific …cărucioare pentru părinții care fac sport, adică vreau să găsesc unul pe care îl pot împinge când ies la alergat :), la scaunul auto caut unul cu sistem isofix pentru că dacă nu ai unul (scaun de mașină, de orice fel) te poți trezi cu o ditmai amenda!

Citește și →  jucăria lu' bebe Vlad

Pentru final am lăsat ceva foarte drag mie …un seminar „Școala viitoarelor mămici„, unde participarea tăticilor aduce zile libere. [pullquote align=”right”]liber pentru tăticii care participă la școala mămicilor[/pullquote] Este un seminar contra cost (30 de lei/atestat), așa sunt toate, care îți oferă o mulțime de informații folositoare atunci când bebe vine pe lume. E foarte adevărat că, probabil, vei fi asaltat de soacre, bunici și rude binevoitoare cu tot felul de sfaturi, dar nu strică să ai ceva informații de la cineva specializat (evident că odată înscris ai intrarea gratuită).

Pe 5 noiembrie am sa fiu și eu pe acolo să îmi caut cărucior și poate un scaun de mașină, iar pe 6 sper să „îmi dau cu părerea” la seminarul de care tocmai v-am spus.

Baby Boom Showimage001

5-8 noiembrie 2015, Pavilionul Central ROMEXPO

PROGRAM DE VIZITARE

► 5 – 7 noiembrie, zilnic între orele 10:00 – 19:00

► 8 noiembrie, între orele 10:00 – 16:00

Citește și →  accesorii pentru deplasări - lingurițe, recipiente, bavetă

ACCES: auto și pietonal– POARTA B (B-dul Expoziției)

intrare b

Tarif bilet intrare pavilion expozițional: 10 Ron

Pentru mai multe detalii despre eveniment, accesati: www.babyboomshow.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *