Anul acesta am ajuns printr-o întâmplare la prima cursă din acest an. Tea deja s-a obisșnuit să mă vadă că plec la alergare și nu a părut surprinsă, apoi s-a uitat mai atent (nu știu ce i s-a părut suspect) și mă întreabă dacă plec la concurs.

  • DA, plec la Gerar, acolo unde a fost tati și anul trecut și te-ai întâlnt cu gemenii
  • AAAA, da știu, să fii atent tati
  • O sa fiu …îți aduce tati o medalie
  • E bine, dar aș vrea o cupă
  • !!!!! nu cred că îți aduce tati acum o cupă, dar o medalie sigur îți aduc.

Anul acesta a fost deosebit din mai multe puncte de vedere. În primul rând a fost vorba de echipă, apoi de motivație și, nu în ultimul rând, de îmbrăcăminte, accesorii și „mâncare”. [pullquote]vreau o cupă tati[/pullquote]

Dar nimic nu ar fi contat dacă mesajul pe care vroiam să îl trasmit către copii mei ar fi rămas suspendat. Vreau ca ai mei copii să fie mândri de mine, să înțeleagă că sportul trebuie să facă parte din viața lor. Este motivul pentru care fac ceea ce fac.

Citește și →  ceas sportiv vs brățată fitness vs aplicație

Pe de altă parte să poți face alergări multe, lungi, dese și să nu simți nevoia să îți iei „concediu” ai nevoie de echipament. De încălțări v-am tot spus că sunt esențiale, dar de curând am descoperit că și compresia e esențială. E vorba de mușchi, de articulații, de recuperare …și pentru asta nu este de ajuns să ai haine mulate. Sunt câteva nume pe piață, eu am ales CEP de la www.quantumsport.ro. compresieAlegerea a fost motivată de faptul că sunt specialiști în recuperare și expereința din domeniul medical au transferat-o în domeniul sportiv. Ca atare m-am dotat cu șosete, pantaloni și tricou.

Anul acesta, pentru că a fost puțin de soare (cum spune Tea) am încercat niște ochelari. Sincer nu sunt obișnuit să folosesc așa ceva, poate doa când urc pe bicicletă, dar am zis să încerc, mai ales că erau tare lăudați. Au avut dreptate să-i laude. Dincolo de surpriza plăcută de a nu se aburi, nu i-am simțit timp de 2 ore cât i-am purtat non-stop. A mai fost ceva care mi-a atras atenția …cât de repede se adapta letila la trecerea de la lumină la întuneric (asta cât i-am purtat în drum spre Politehnică și am traversat ceva pasaje rutiere). De ceas nu mai vorbesc. E un computer la mână, e un fenix3, un Garmin, la care am și o bandă HR și la care voi achiziționa și un foot pod.

Citește și →  42 de km prin lyon

Ca și până acum încălțările s-au comportat excelent, motiv pentru care am în minte să mai mă încalț cu Mizuno Wave 18, dar nu vă ascund că voi încerc și o pereche de Brooks DNA.

Și la final a fost „mâncarea”, adică gelurile și batoanele de la High5, care anul acesta au fost parteneri Gerar. După o lungă relație cu Isostar, odată cu urcarea pe biclă am descoperit și altceva și nu e rău deloc. Fiecare cuplusurile și minusurile lui. Pentru mine gelurile de la High5  sunt minunate, pentru că în conținut există și apă, adică nu e obligatoriu să bei apă ca să nu mori de dulce.

În final tot efortul mi-a fost răsplătit atunci când la final am obținut medalia și am oferit-o fiicei mele.

IMG_6742 IMG_6748

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *