„vacanța” este un termen forțat, pentru că, de fapt, mă refer la faptul că mă reapuc de scris, de filmat, de danielosmanovici.ro, de trăit.

Să vă zic despre anul trecut, adică 2018?

În afară de faptul că a fost ciudat, mi-a provocat niște răni adânci, surprize neplăcute și m-a lovit, la un moment, mai ceva ca un tren de mare viteză …ce să măi zic?

Aș putea adăuga că am descoperit speranța, oameni care nu sunt prieteni doar când sunt interese la mijloc, noi oportunități, un nou EU. Am mers/alergat 100 de kilometri dintr-o bucată și am pedalat peste Carpați 150 de km.

Nu mă pot opri și din surpriza pe care mi-o oferă unii care parcă uită ce am făcut, cum am lucrat cu ei și cum sunt perceput de oamenii din jur. Știu că nu ar trebui să am așteptări de la alți oameni, dar parca 10 ani nu ar trebui să dispară ca și cum nu ar fi existat. De fapt asta este cea mai grea lecție pe care a trebuit să o învăț, pe care trebuie să o învăț, cea legată de așteptări.

Citește și →  mă "omoară" aerul din București

Cumva a fost o vacanță impusă, o retragere de care aveam nevoie.

Să trecem la ce contează, la anul 2020. Vacanța s-a încheiat!

Un calendar al acestui an ar arăta așa:

  Februarie: antrenamente pentru ultramaratonul din mai (primul din viața mea), prezentare a două evenimente, filmari pentru YouTube, 300k pe bicicletă
  Martie: 10k la Cluj, antrenamente pentru ultramaratonul din mai (primul din viața mea), prezentare a unui eveniment, filmări YouTube, 300 k pe bicicletă, un job nou
  Aprilie: antrenamente pentru ultramaratonul din mai (primul din viața mea), filmări proiect „viața de tată” alături de fata mea.
  Mai: prima evadare, Pilgrims 90K (primul ultramaraton din viața mea), filmări YouTube, 21k in București, 500k pe bicicletă
  Iunie: 100kwalk (București sau Londra), antrenamente pentru un PB la 42k, 300 k pe bicicletă
  Iulie: 1000k pe bicicletă, antrenamente pentru un PB la 42k, Salzkammergut Trophy
  August: TBT Race TRansylvania, 300k pe bicicletă, antrenante pentru un PB la 42k
  Septembrie: 500k pe bicicletă, anteranemete pentru unPB la 42k
  Octombrie: 42 de ani=42 de km, 10k in Glasgow, nou PB la 42k, 300k pe bicicletă
  Noiembrie: 42k sau 21k la Lacco Magiore, 500k pe bicicletă
  Decembrie: începem pauza de final de an sau poate nu :))
Citește și →  vacanţă prea lungă

Mda …deci așa pare să arate anul meu. Simt că vor mai apărea modificări, adică vor apărea mai multe concursuri, dar vom vedea.

Trebuia să adaug și traversările cu Andrei peste munți în proiectul Transmaraton, dar datele le cunoaște el așa că …răbdare să avem.

Update …a venit covid și toată lista de mai sus a fost adaptată și rescrisă. Au ieșit în final cam 1.200 de km alergați și vreo 1.300 pedalați.

Articolul publicat in Life si etichetat .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *