E nevoie de Bicicletă! Că pe lângă alergat am început să merg și cu bicicleta …nu mai e nici un secret. Că am convins-o și pe fiica mea că bicicleta e benefică din mai multe puncte de vedere, ați aflat deja. Că acum încerc să prind și soția în această chestiune, nu știți la fel cum nici ea nu știe :). Că mai vine un bebe și am nevoie de scaun ca să îl pot plimba și pe el, nu știați, dar aflați acum :). Deci e nevoie de bicicletă

11221942_10153108015117382_3542609412929370964_nAcest articol ar părea că are o durată de viață scurtă, dar vă garantez că nu este așa. În primul rând acest lucru se va repeta în fiecare an, cu aceeași precizie. Pe de altă parte vă garantez că odată cu venirea primăverii veți dori brusc să faceți ce fac și mare parte din cunoscuții voștrii, adică să ieșiți cu bicla. Dacă nu o aveți o să vă căutați ceva …și oferte mai bune ca acum la final de an …mai găsiți decât la finalul anului viitor. Pe de altă parte e știut că pentru copii cumpărarea de bicicletă se face de obicei primăvara, iar prețul, mă repet știu, va fi atunci mai mare decât acum …dar decizia vă aparține. Aaaaa și ar mai fi ceva, vă implor cumpărați o bicicletă bună …căci altfel vă garantez că aruncați banii pe fereastră.

Citește și →  service pentru bicicletă! de ce?

Deci …eu zic să aruncați un ochi și să încercați un efort financiar …că numai eu știu și particip la două evenimente anul viitor, care necesită o biță bună …prima evadare și epic bike.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *