Acum port non-stop un fenix5 plus, dar la costum nu merge mereu acest ceas. Am nevoie de altceva!

Am momente din ce în ce mai dese în care ajung la întâlniri unde nivelul cere un anumit tip de accesorii. Nu știu dacă sunt clar sau corect, dar ceasul este important și mai ales felul în care arată.

Al meu fenix5 plus arată tare bine, negru, frumos lucrat și legat. Nu arată ieftin, arată scump, DAR arată sport. Am o curea de piele care îl ajută să nu mai fie atât de sport, dar în anumite contexte acea curea nu mai ajută. Mai este posiblitatea unei curele cu zale, metal, dar dacă ești păros precum sunt eu …nu e o soluție.

Am deschis garmin.com și am căutat o variantă. Poate un fenix cu un bezel argintiu, poate ceva… dar am găsit un vivomoveHR 🙂

VivomoveHR

Îl am de puțină vreme, dar este perfect! Dacă faci sport ocazional îți poți lua (sau fac cadou că tot vin sărbătorile) varainta sport care este mai blândă cu bugetul față de varianta premium. Deci iei varainta sport și eventual o curea de piele și ai două ceasuri într-unul. Pentru că este un device Garmin poți să îl folosești și pentru monitorizarea activităților sportive (câteva). Are și senzor HR, deci este bine, bine de tot.

Citește și →  semimaraton Lisabona

Eu am ales varianta Premium pentru că ceas sport deja am și pentru că are acel bezel argintiu și combinație de culori care îl fac foarte mișto, clasic, stilat.

Are capabilități de smartwatch, are HR, deci ma simt sportiv chiar dacă am un ceas cu limbi (adevărate) clasic.

Este super tare cum reacționează la atingere și cum se mișcă limbile dacă opturează informația în vreun fel când o accesezi.

Am tot zis să fac eu o fișă, să impresionez cu un clip, dar …mă simt atât de bine când îl port, și îmi vine atât de natural și e atât de prieten cu un costum clasic că nu mai am ce aduga.

Specificații

  • Monitorizare cardiacă 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână cu tehnologie Elevate de măsurare a pulsului la încheietură
  • Instrumentele de monitorizare a stării de bine, cum ar fi monitorizarea stresului pe parcursul întregii zile şi temporizatorul de relaxare, vă ajută să ţineţi stresul sub control
  • Include instrumente de monitorizare a pregătirii fizice, precum valoarea VO2 max. şi vârsta de fitness
  • Afişează paşii, numărul de calorii, distanţa, pulsul şi minutele de activitate intensă
  • Rămâneţi conectat cu ajutorul caracteristicilor inteligente, precum încărcările automate, notificările inteligente, comenzile pentru muzică şi altele
  • Durata de viaţă a bateriei: până la 5 zile în modul inteligent, până la 2 săptămâni în modul ceas (încă nu știu cum să fac să fie doar ceas)
Citește și →  mi-am luat cărucior de/pentru alergare

Video

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *