E foarte greu să faci să se întâmple imediat așa ceva.
Din păcate ritmul cotidian ne presează mai mult, mult mai mult decât realizăm, motiv pentru care întreg corpul reacționază – lipsă de somn, nervozitate, alimentație nepotrivită, diverse boli. Printre toate acestea se strecoară și lipsa de intimitate. Ca sa fiu direct mama poate avea probleme cu ovulele și tatăl cu spermatozoizii. Mediul pe care îl are mama este atât de „acid” (că nu găsesc un alt termen) încât orice trimite tata este omorât și chiar dacă scapă și fecundează ovulul… acesta va avea același sfârșit.
CE FACI? Încerci să îți schimbi viața, ritmul ei, schimbi ceea ce mănânci, cum și când servești masa. Elimini excesele, de orice fel din viața ta (pe cât posibil) și cauți să adaugi cât mai multe activități relaxante (filme, sport, ieșiri în natură).
Să nu credeți că dacă aveți o săptămână de concediu… rezolvați totul. Nici pe departe (poate sunteți norocoși) pentru că de obicei în 5 zile corpul și psihicul renunță la obișnuință și abia în următoarele 5 zile se relaxează pentru a intra într-o altă etapă. DECI e nevoie de cel puțin 2 săptămâni pentru a da un „system reeboot”. Din păcate mulți cred că nu au cum să facă nimic din ce ar trebui făcut și …atunci se întârzie mult, apar frustrări, crăpături în familie, regrete…

Citește și →  mama lui de parenting!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *