Am înnebunit! Sunt foarte gelos! Nu înțeleg nimic! Ce s-a întâmplat?
Sunt doar câteva dintre trăirile pe care le-am încercat pe la 1an și 8 luni. Poate fi mai târziu sau mai devreme, DAR va veni acel moment pentru fiecare tată.
Pe scurt copilul tău, mai ales dacă e fată, te va refuza brusc. De unde făcea toate cele cu tine, la un moment dat va dori să facă totul cu mama, DOAR CU MAMA. Orice distanță mai mare de 3 metri sau 5 minute va fi o tragedie. Copilul tău se va comporta de parcă i-ai rupt o mână. Orice îi vei da, orice vei face nu va fi pe placul lui/ei. Totul începe pe nepregătite și la fel se încheie.
Cât durează? La mine 1 săptămână și jumătate, dar am auzit de cazuri cu 1 lună.
Pot să fac ceva? Nimic… trebuie să ai răbdare, nervii nu te vor ajuta cu nimic. Soția va prelua tot și asta înseamnă că va deveni ușor irascibilă, obosită…
De ce apare? De cele mai multe ori este legat de faptul că petrece mult timp cu tine și realizează brusc că mai există cineva foarte important pentru el și compensează. Doar că nu o face echilibrat… tatăl este exclus până își face ‘plinul’ de mamă.

Citește și →  aplicații Apple/Android

Pot să vă spun că mi-a fost tare greu, dar noroc cu alți tați trecuți prin chestiuni similare care m-au calmat și îndrumat.

PS acest moment va reveni!

Un comentariu pe “vreauuuuu la mama (aaaaa)!

  1. Flori de mandarin spune:

    La noi durează de vreun an și jumătate „vreau la mama”. Este o fază prin care trec copiii… Mai este și faza dintre un an și jumătate și doi ani în care copilul pur și simplu îl ia pe NU în brațe. Noi am zis că e singurul cuvânt pe care îl știe o perioadă :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *