… de pe christinetrevino.com tradus și ușor adaptat. Ideea de bază este să vedeți cum văd cei de peste ocean problema bagaj, bebeluș, părinte. Originalul îl găsiți aici.bagaj

Am avut recent privilegiul de a călători ca o familie la Phoenix în vacanța de primăvară. Cu un copil de patru ani și un copil de șase ani, pentru prima dată, și cea mai mare preocupare mea a fost gestionarea tuturor aspectelor legate de aeroport și de plictiseala inevitabilă a planului atunci când noutatea experienţei în cele din urmă au ‘expirat’.

Am căutat să mă interesez despre mai multe dintre experiențele mele mama-prieteni, și din fericire, nu a fost doar un succes real, dar a fost (bagajul) chiar pregătit pentru întârzierile de inevitabile ale călătorie care au loc într-o excursie de cross-country.

Unii și uneori nu le poți împacheta (lucrurile) într-un singur troler (ale noastre au fost distribuite în mod egal între rucsaci și traolere mai mici), acestea sunt cele zece lucruri fără de care nu am putut, mai multe sunt cele zece lucruri de care cred că are nevoie fiecare mamă în bagajul ei.

10 lucruri pe care fiecare parinte are nevoie

Cărțile de activitate sunt un absolut must-have într-o călătorie de orice lungime semnificativă. În timp ce eu nu sunt la fel de mare fan de cărți de colorat și creioane colorate, sunt absolut în dragostită de cărți cu autocolant. Băieții mei au mai multe de acest fel …

Citește și →  bagajul bebelușului - ce pune o gravidă în bagaj?

Trucul aici e următoarul …adu cărți de activitate și de lectură pe care le-au văzut niciodată înainte și vei fi uimit de cât timp își vor păstra atenția asupra lor. Amazon are o mare selecție de acest fel de cărți autocolant. De asemenea, am achiziționat o colecție de povești pentru a fi împărțite și citite între băieți.

Dacă aveți de zburat e bine ai …, să se aducă căști pentru copiii – pentru sanatatea ta si a tuturor celorlalți. Chiar dacă alegeți să săriți peste numerele 3 și 4 de mai jos, și aveți parte de un zbor care prezintă filme sau jocuri specifice copiilor pe monitorul de pe bancheta din față e bine să aveți căști, just in case. Toate acestea vor necesita utilizarea de căști personale, și în timp ce cele mai multe companii le-au la dispoziție pentru o mică taxă, eu personal nu as cheltui banii pe produse electronice no-name.

Pentru că băieții noștri au adus LeapPads lor, am cumpărat LeapFrog căști pentru a merge cu ei și Belkin 5-way căști Splitter pentru DVD player-ul. Cea mai bună decizie vreodată.

Noi nu suntem adepții jocurilor video, dar am fost foarte impresionați de Tablet Ultra de învățare LeapFrog LeapPad, și am fost ulterior extrem de recunoscători pentru generozitatea bunicii si a tatălui. Ultra vine cu LeapPad, jocuri educative preloaded în dispozitiv, cu opțiunea de a cumpăra și descărca jocuri direct de pe site-ul lor. Pentru că băieții au un acces limitat la acestea, în mod regulat, a fost un tratament incredibil pentru ei să fie în măsură să se joace cu fără limită cu ele.

Citește și →  cum îi influențezi viața înainte de naștere

M-am  gândit și răzgândit mult înainte de a face această călătorie de o săptămână. Dacă nu ar fi fost insistența câtorva prietnei, nu aș fi făcut acest drum. Când am ajuns în cele din urmă în Phoenix și a trebuit să așteptam încă două ore pentru scaunele auto dreapta, DVD player și câteva DVD-uri preferate sunt ceea ce a salvat sfârșitul călătoriei pentru noi, păstrarea tuturor ocupați și fericiți.

Este adevărat că în aeroporturi au o mulțime de mese și gustări, dar care vrea să cheltuiească $ 5 pentru un baton de cereale? Păstrează câteva elemente ambalate (per persoană) în geantă până când puteți găsi ceva accesibil pentru mese. Si nu uita de bomboane rășinoase – este o necesitate pentru decolare și aterizare, dacă nu sunteți confortabil cu clasica gumă.

NU pot lipsi din bagaj chestiuni legate de igienă. Oricum combaterea microbilor nu este negociabilă, în special pe un avion. Am impachetat într-o pungă de plastic cu fermoar cu câteva dintre elementele esențiale (pe care le puteți găsi cu ușurință la o țintă sau Walmart pe culoar de deplasare).

Citește și →  ce pune o gravidă în bagaj? bagajul gravidei

Luați toate încărcătoarele după voi. Tot. Telefon. Sistem de joc. DVD player. Cele mai multe avioane au un orificiu de ieșire pentru fiecare scaun, iar dacă nu, poți împrumuta întotdeauna un cablu de la o stație de încărcare din aeroport …

Nu poți trece de securitate nimic lichid, iar apa îmbuteliată la aeroport este costisitoare, așa că pune în pachet o sticlă de apă în GOALĂ,pentru a o umple din nou după cum este necesar. Simplu.

Cand mergi cu avionul și știi că există cea mai mică șansă să i se facă cuiva rău pune ceva anti-greață în bagaj. În mod evident, ar trebui să discutați cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul înainte de a utiliza orice fel de medicament pentru tine sau copilul tau, dar cel puțin un pachet de câteva bomboane de menta.

Nu merge cu mulți bani la tine sau deloc, doar ceva mărunțiș care te poate salva atunci când la unele aeroporturi unele magazine percep taxe pentru folosirea cardului.

…E o traducere cât de cât aproximativă, așa că articolul original ar putea să vă lămurească mai bine decât ce am încercat eu, oricum unele nu prea merg în tara noastră, dar e un articol de unde te poți inspira.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *