Mă chinui să scriu de ziua de ieri de vreo 3 zile …deja.

Nu sunt toate zilele așa, ca ziua de ieri, dar sunt aglomerate și pline de surprize și de chestii mișto. Sunt un norocos.

După ce cu o zi înainte, prin prisma serviciului, am ajuns să vorbesc la două evenimente foarte deștepte (despre asigurări private de sănătate și apoi despre e-health), următoarea zi a fost cu radio, mașini și petrecere cu secret santa.

Cum era de așteptat ziua s-a complicat de cu o seară înainte. Ca să vă lămuriți, dacă v-am amețit, vorbesc de ziua cu radio și petrecere ca punct de referință. Așadar, în seara precedentă, am ajuns cu Radu și Tea la doctor și apoi am trecut direct pe la farmacie și am primit interdicție de a-l duce pe Radu la creșă 🙁

Asta a complicat puțin lucrurile, pentru că trebuia să rezolv și chestiuni legate de work, dar să stau și cu Radu, dar să ajung și pe unde aveam de ajuns. Partea bună e că Radu nu trebuia să fie în colectivitate, dar putea fi scos din casă.

Citește și →  vreau un bebe!

Așa că …

Dimineață am ajuns la Radio Guerrilla, la matinal. Foooooooooooarte tarreeeeeeeeeeeee. Pe Dobro îl întîlneam uneori în magazinul de unde îmi fac cumpărăturile, pe Gilda o știam de la cursul de social media, rămânea Matei de cunoscut. Am ajuns la sediul lor, care este foarte cochet și îți dă o senzație care se transmite în ce se aude la radio, și am dat peste energia Gildei. Asta e mișto, energia. Aaaaaaa eram acolo pentru că urma să povestim de #4dads și, deci, eram toți cei patru prezenți (Alex Zamfir, Dan Cruceru – tată de mai puțin de 12 ore, Cezar Ionașcu). Am stat puțin, ne-am vorbit, am aflat de Dan și cum e el acum și alte nimicuri. Gilda este mega nergică și pozitivă. Matei este înalt și blajin și era obosit, iar Dobro …este Dobro 🙂

Am intrat în direct, am vorbit, a fost frumos și mai vrem. Pare că și ei mai vor. Aș mai scrie despre cele petrecute acolo, dar devine articolul prea lung.

Citește și →  clasa 0 e pentru copii, dar o fac și părinții

Am revenit acasă, am intrat în atmosfera de work și am intrat în telefoane și mailuri și discuții și comunicate. Ritm intens și alert.

Radu impunea pauzele cu mersul la oliță sau cu reparat de diverse ce se stricau. Apoi masa de prânz.

Apoi a trebuit sa ajung la Nissan pentru a rezolva ceva cu mașina și daca nu ar fi fost traficul totul ar fi fost minunat. Pentru 40 de minute am stat în trafic cam 3 ore 🙁

Revenit acasă am verificat cu Tea ce era de verificat la teme, apoi ne-am pregatit pentru petrecerea de la Valeria.

În fiecare an, Valeria organizază un Secret Santa la care vin oamenii cu care a lucrat un an întreg și prietenii. Mă număr printre ei 🙂 dacă nu v-ați prins :)) și prieteni și oameni cu care a lucrat.

Anul acesta erau atâtea medaliii olimpice și mondiale că m-a luat cu amețeală. Cum am intrat am dat de Gabi Szabo și Ana Maria Brânză și Camelia Potec, Andreea Răducanu și Susanu Viorica și Camelia Lupașcu și Camelia Mihalcea (sper că nu am uitat pe nimeni)…apoi au mai venit și actualii campioni mondiali la caiac.

Citește și →  pe stadion cu Simona Halep

Am fost cu tot cu familie și a fost minunat. Dincolo de faptul că m-am aflat în mijlocul atâtor oameni mișto, atmosfera dată de bradul acela uriaș, de cățelul blând dintre picioarele noastre și copii care se alergau peste tot, a fsot SENZAȚIONAL.

La un moment dat au venit campionii, de care vă spuneam, și ne-au colindat. Valeria a avut lacrimi în ochi la final și la speech-ul de după. Alexandra, Mădălina, Bogdan, Vlad, Diana, Dl. Tufan …și restul …prea tare.

Că m-am numit sau am fost împins să ajut la distribuția cadourilor, nu mai contează, a fost frumos tare. A fost o seară perfectă, încheiată cu oameni la fel defrumoși ca cei de la începutul zilei, un cerc.

Știu că este despre un ieri întârziat, dar a fost un ieri foarte frumos, frumos tare.

Mulțumesc RadioGuerrilla, Valeria, ai mei copii și șoție, prietenilor și celor 3 tați. Mai vreau 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *