Exact așa … zurlandia, cel mai mare teren de joacă pentru părinţi şi copii! 

Mirela Retegan este neobosită. A format Gașca Zurli, apoi a transformat-o într-un fenomen național, a scris și publicat cărți, a gândit și creat jocuri pentru copii și oameni mari și sunt sigur că mi-a scăpat ceva ce a mai făcut. Oricum omul asta este de neoprit :))

Acum a gândit o mega uriașă petrecere. Cam cât de mare/uriașă/imensă? Păi e atât de …încât are nevoie de spațiu, doar :))) vreo 80.000 de metri pătrați. Ați citit bine e un 8 urmat de 4 de zero!!!

Despre petrecere osă tot citiți peste tot prin social media și diverse bloguri, o să vedeți și la TV și asta e bine. Dar știți ce este cu adevărat interesant? Gașca Zurli și Mirela Retegan și Zurlandia și tot este pentru copii și pentru educația lor, pentru o copilarie cu am avut-o noi aștia de 40 de ani, despre părinți relaxați și așezați la minte.

Citește și →  masajul bebelușului

Se zice să fiecare joc ascunde o lecție și la Mirela fiecare lucru pe care l-a creat este despre așa ceva. Despre o lecție pentru părinți care să fie mai buni pentru copii lor ș pentru copii să fie cât mai fericiți.

Așadar …pentru copii, părinți și un record mondial:

Vino pe 17 şi 18 Iunie, pe Domeniul Ştirbey, lângă Bucureşti. 80.000 de metri pătraţi se vor transforma în cel mai frumos loc din România.

Părinţi şi copii, deopotrivă, vor trăi împreună cele mai pline de joacă două zile din 2017. De dimineaţă până seară, de la 10.00 la 22.00, zeci de spectacole, sute de personaje, nenumărate provocări, ateliere şi activităţi organizate de o echipa care şi-a propus să organizeze cel mai mare festival dedicat familiei până acum, în România.

O mulţime de surprize, invitaţi care vor umple sufletele de bucurie. În fiecare va fi dezvăluit câte o surpriză sau un invitat. Un mic secret e poate fi spus – Marian Râlea, magicianul părinţilor de astăzi, vine în Zurlandia împreună cu Fundaţia Abracadabra.

Citește și →  Băile Felix ...concediu ...reloaded ...2 copii

Abonamentele s-au pus deja în vânzare şi sunt disponibile în reţelele Eventim, Bilete.ro şi Iabilet.ro.

Vino în Zurlandia şi fii parte din cea mai frumoasă poveste despre părinţii şi copiii din România. Ești așteptat în Zurlandia la:

Campionatul de Joacă – Campionatul de Joacă se bazează pe activităţi sportive. Pe terenul campionatului se vor putea desfăşura concursuri pentru bebeluşi, concursuri de triciclete, trotinete, alergarea în saci sau cu copiii în cârca, de-a căţăratul în copaci, ştafeta, crosul familiei, câte şi mai câte. În Zurlandia absolut toţi copiii şi părinţii sunt CAMPIONI.

Academia Zurli – E locul în care copiii primesc paşaport pentru viitor. Toate cursurile şi activităţile iubite de cei mici sunt adunate într-un singur loc. Te poţi înscrie la zeci de cursuri gratuite: cursuri de îndemânare, pictură, teatru, hand –made, dans, mişcare, foto, cursuri de televiziune etc.

Şcoala de joacă pentru părinţi – Locul unde cei mari reînvaţă să se joace. Este zona destinată seminariilor şi workshop-urilor pentru părinţii. În două zile părinţii vor învăţa să se joace împreună cu copiii lor în maşină, în casă, în baie, pe plajă, la munte, în drumeţie, la petreceri, de prânz, jocuri de trezit şi jocuri de culcare. Părinţii şi bunicii descoperă cum poate fi transformat haosul în distracţie.

Citește și →  Când e prea mică casa în care stai?

Casa Zurli – Locul unde copiii descoperă povestea Găştii Zurli. ”O căsuţa mică” nu e doar un cântecel. Ea chiar EXISTĂ. Este o ocazie unică de-a intra în lumea Zurli, acasă la ei.

Guinness World Records – Ne-am propus să intrăm în Cartea Recordurilor cu cel mai mare joc jucat de părinţi şi copii.

Vino alături de noi în minunata lume Zurlandia.

Web: www.zurlandia.ro

Facebook – Zurlandia

#zurlandia #merglazurlandia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *