Societatea ne crește copiii, ne critică, ne ajută, ne încurcă, suntem legați de ea. Cei mai mulți știm să o transformăm în zgomot de fundal și să ne vedem de drum, alții nu!

Episodul 7 despre asta este! Este despre felul în care nu judecă, ne arată cu degetul, despre comentarii și intruziune. Nu e mereu greșit sau rău, dar nu avem răspunsul corect pentru că nu am fost niciodată fără ea.

Ce facem? Cum facem?

Societatea este un termen larg, mai pe românește putem să îi spune gura târgului, cartierul în care locuiești, școala la care merge copilul, oamenii de pe strada pe care mergi spre …viitor

Emisiunea TAȚI În AER, ediția nr.7

Bun și acum presupunând că ați ascultat emisiunea, vă întreb de câte ori v-ați identificat cu astfel de situații, astfel de dojene venite din stânga sau din dreapta?

Niciodată nu am crezut că ar putea fi o problemă sau că este o problemă pentru unii. Părea că totul vine ca un sfat sau afirmații învelite în bune intenții.

Citește și →  ce e un nebulizator? cum funcționează? e bun?

De fapt erau din categoria „eu știu mai bine, am trecut prin asta și tu nu faci bine!”

Nu cred că este cazul să scriu mai multe sau voi să citiți mai multe pentru că eu unul simt cum s-a aprins acel beculeț legat de situațiile în care societatea și preconcepțiile au fost sau sunt parte din viața mea, a familiei și a copiilor mei.

Vă doresc să fim deschiși la minte și mult mai relaxați

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *