46 de secunde sau 1 min şi 48 de secunde, atât îţi ia să înveţi totul despre un cărucior. Asta evident dacă acel cărucior este simplu şi eficient construit şi gândit. Deci în 2 minute te poţi lămuri dacă e pentru tine, pentru copilul tău, pentru nevoile tale.

Eu am două cărucioare! De ce? Pentru că activităţile sunt variate, nevoile sunt variate, iar bunicii au o vârstă 🙂

Primul, adică al doilea în ordinea achiziţionării este unul pentru bunici, pentru plimbări scurte, e uşor şi „penibil” de simplu de strîns sau desfăcut. E un Nuna Luxx şi este cel despre care scriam mai devreme că ai nevoie de doar 46 de secunde să te lămureşti ce şi cum 🙂 Nu este ieftin, dar am considerat că are prea multe atuuri ca să mă leg doar de preţ. Păi îmi trebuia ceva care să fie uşor de manevrat şi transportat de la parter la etajul al treilea, după ce ai trecut de 65 de ani şi nu mai eşti aşa voinic. Am căutat ceva pe la 8-9 kg şi destul de solid. La Tea am avut, pe acelaşi principiu, un Igelsina, care s-a dovedit perfect pentru o fată, asta pînă mi-a fost furat. Radu e bărbat şi mai agitat şi mai solid, motiv pentru care şi căruciorul ar trebui să se încadreze. Recunosc că în prima fază roţile „mici” (veţi vedea imediat de ce zic că sunt mici cînd voi descrie căruciorul) nu m-au atras şi parcă vedeam peste tot bordurile înalte şi denivelările din asfalt. Am căutat puţin pe net, am sunat ceva prieteni, mi-am amintit apoi că am avut un live despre un astfel de model şi am zis să trec la fapte. Acum bunicul e cu mult mai fericit, Radu e relaxat şi plimbat des, iar imaginea celor doi compune o fotografie tare frumoasă. Bunicului i-a plăcut că se strînge în doi timpi precum o servietă, iar de greu …este încă pe puterile lui. Nu îi ocupă nici mult loc în casă. Frâna este super mega simplă de acţionat şi eliberat, deci nu i-am oferit vreun cărucior care să îi încurce viaţa.

Citește și →  când să îmi trimit copilul în tabără? să îl trimit? de la ce vârstă?

https://www.youtube.com/watch?v=i_rdVvtCj2M

Al doilea cărucior este pentru mine, apoi pentru bebe. Zic asta pentru că este destinat alergătorilor. Asta înseamnă că e mai mare, are o construcţie specială şi mai greu de utilizat după o anumită vârstă. Acest lucru se vede şi în durata filmului de prezentare 1 minut şi 48 de secunde. Ce pare mult pentru bunici este perfect pentru alergători şi pentru persoanele tehnice. E foarte uşor de folosit, super manevrabil, dar mai greu de folosit printre maşini sau prin locuri unde maşinile au ocupat mare parte din trotuar. Am ridicat o mulţime de ştergătoare pe chestia asta! Deci Thule Urban Glide este perfect pentru alergare, pentru denivelări şi pentru confortul bebeluşului. Roţile cu cameră fac toţi banii 🙂

În concluzie …dacă aveţi loc şi bani atunci nu e o idee deloc rea să luaţi două cărucioare, dacă nu pentru voi, pentru bunici. Pai de aia am acum două …”măi băiete nu pot să urc cu cărcuiorul ala mare al tău trei etaje şi nici nu vreau să îl leg la parter că sigur rămîn fără el …poate iei şi tu unul mai uşor …ce zici?

Citește și →  îmi iubesc copiii, dar am nevoie de o pauză

Cam asta ar fi 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *