Fix o reclamă, ca la televizor, gândită de ei și pusă în practică cu ajutorul meu.

Creativitatea copiilor trebuie cultivată și dezvoltată și dacă am învățat ceva din perioada asta în care am stat atât de mult împreună cu ei este că sunt plini de ideii mișto.

De fapt cred că sunt mult momente în care neimplicarea mea sau faptul că nu am observat lucruri despre ei a fost o frână în creșterea lor. Mă gândesc că sunt mulți asemenea părinți ca și mine și sper ca după ce realizăm unde ne situăm să facem schimbrea necesară pentru ei.

În cazul de față este vorba despre o reclamă. Atunci când au aflat că acea cutie mare are legătură cu ei au devenit greu de stăvilit :)) adică mi-a fost tare greu să îi opresc din a deschide cutia, de a rupe funda.

Așadar, pentru că iar m-am pierdut în amănunte cum fac de fiecare dată, au zis că ei vin cu idea și cumva eu să fiu cu partea tehnică.

Citește și →  târg de toamnă - babyboomshow

Clipul îl veți vedea 5 rânduri mai jos, adică după ce vă explic care este scopul acestei acțiuni.

  1. înregistrează cu clip de max 1 minut (minim 15 secunde) care să vorbească despre un produs Danonio
  2. arată clar produsul în video ca să știm și noi și oricine îl va vedea care e produsul preferat de copil/tine
  3. încarcă clipul pe https://www.danonino.ro/reclamamea
  4. așteaptă tragerea la sorți ca să afli ce ai câștigat
  5. joacă-te cu copilul, nu te gândi că este un concurs și vei avea mai mult de câștigat decât orice premiu, fericirea copilul va fi cel mai mare premiu ❤️

ESENȚIAL – Pentru ca înscrierile să fie valide, copiii nu trebuie să apară singuri în cadre, ci doar însoțiți de un părinte

 

După cum ați văzut în reclamă eu am devenit copilul, iar ei au fost părinții care se bucură că mă hrănesc cu ceva bun, că îmi fac pofetele, că primesc o gustare care conține vitamina C și vitamina D pentru că soarele devine scump la vedere.

Citește și →  preconcepții sau cum ne crește societatea copiii - TAȚI ÎN AER

Spor la joacă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *