Întors recent dintr-un city-break la Viena, cadou de la soție, mi-am amintit de unul dintre stereotipurile de care mă lovesc ori de câte ori stau de vorbă cu prieteni necăsătoriți. Și nu numai! Anume, venirea pe lume a copilului împarte călătoriile și vacanțele în două categorii: mergem unde ne place fără copil sau mergem unde se poate simți bine și bebe, iar noi facem ce putem să nu ne plictisim.

Am refuzat să cred că nu există o variantă de mijloc, așa că m-am documentat. Și am descoperit …Copenhaga, locul unde …un alt stereotip, este acela că bărbații nu se maturizează, doar își cumpară jucării mai mari. La 260 de kilometri de capitala Danemarcei găsim Legoland, orașul dedicat jucăriei secolului. Deschis în 1968, Legoland este localizat în Billund, locul de baștină al cuburilor colorate. Aeroportul de aici a fost construit de compania Lego și a devenit al doilea ca mărime din țară! Eu unul m-aș bucura să vizitez acest orașel, poate mai mult decat Disneyland și nu cred ca fiicei mele i-ar displacea. O zi în Legoland, doua-trei în Copenhaga, locul uneia dintre cele mai frumoase grădini zoologice din lume, dar și a fabricii de bere Carlsberg… Se poate, deci!

Citește și →  când nu poți ieși afară, citește cărți!

NB nu trebuie să vă agitați prea mult în legătură cu avionul sau cazarea. Cazarea e bine să v-o luați singuri de pe booking.com (mai sunt și alte variante) iar biletul de avion e recomandat să fie pe o companie de linie (mai puține probleme cu bagajele de cală și nu numai).

NB 2 atenție la vreme, adică prgonză, pentru perioada aîn care ajugeți acolo, astfel bagajul va fi făcut mult mai eficient și în final … mai mult de 500-600 de euro nu aveți nevoie pentru 3 nopți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *