Orice drum când ai copii necesită atenţie şi planificare. Dacă ar fi să mă gândesc la care ar fi timpul de transport pe care îl prefer, aş spune că avionul este în top.  De ce?

Foarte mulți părinți ajung să nu mai plece nicăieri de teamă că puiul lor nu va face față cu bine la drum, mai ales dacă e vorba de avion. Poate veți fi surprinși să știți că bebe va fi mult mai încântat decât sunteți voi de zborul cu avionul.

De la început bagajul va fi mult mai compact decât atunci când vei pleca cu mașina. Oricum bebe va fi cel cu trollerul mai mare, voi doi cu bagajul mai mic. De această dată trebuie să îi luați doar hainele de care are nevoie fără nimic extra. Asta înseamnă că va trebui să verificați foarte bine prognoza meteo a locului în care urmează să ajungeți (din fericire internetul ne ajută foarte tare). Dacă se întâmplă totuși să se schimbe pe nepregătite vremea, orcând îi poți lua haine potrivite de acolo.

Citește și →  ce pui în bagaj când mergi la mare

Dacă vă cunoașteți bine copilul puteți încerca chiar să aveți în bagaj un obiect de îmbrăcâminte la două zile. Spun asta pentru că ai nevoie de loc pentru alte lucruri în bagaj. De obicei nu lași acasă laptele praf, sterilizatorul, biberoanele, scutece și pastilele. E bine să te gândești constant ce poți lăsa acasă! Nu uita că în deplasare îi faci baie lui bebe, deci e bine să ai cu tine și cele necesare, poate un covor anti-derapant pe care să îl pui în cadă și produse de curățat.

În avion luați ce vă lasă să luați. Vă interesați din timp ce politică are compania cu care călătoriți și astfel veți avea cât mai puține surprize neplăcute. În plus vă mai trebuie jucăria preferată și o păturică. Nu strică să aveți pe telefon sau tabletă (dacă aveți așa ceva) jocuri sau filme de desene animate, asta pentru a-l ține ocupat. DACĂ începe să plângă și nimic nu îl va liniști vă retrageți pe un scaun(e) gol și acolo vă acoperiți cu o pătură pentru a face întuneric. Îl păcăliți pe bebe și vă rupeți, cumva, de mediul necunoscut lui.

Citește și →  jurnal de călătorie 1 - Salzkammergut Trophy

NB personalul din aeroport și aeronavă va fi mereu atent la cererile voastre, deci nu vă facți griji în acest sens.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *