O sa spui …îi ce mă interesează pe mine treaba asta! Mai este puțin și vine primăvara și tu acum te-ai trezit să scrii despre asta.

CORECT!

Dar erau reduceri și asta nu poate fi ignorat.

Erau într-un magazin (tradițional) recunoscut pentru vândut biciclete (veloteca) și asta m-a intrigat.

Nu mai aveam ceva pentru un ultim asalt asupra muntelui pe iarna asta. Tea mai avea de schiat și nu e tocmai plăcut să stai în zăpadă să aștepți după copil.

Anul asta se anunță cu drumuri la munte pentru că Radu a crescut și pot începe cu ambii copii să fac drumeții sau să ies cu cortul.

Mai sunt vreo 5-6 motive dar nu vă mai spun despre ele, așa că ai dreptate, nu te interesează, dar pentru mine este ceva deosebit.

Păi:

  1. mă hotărăsc foarte greu să iau ceva ce cred nu îmi va folosi prea mult, nu îl folosesc frecvent
  2. NU știu ce să aleg, mă bulversează etichetele alea care spun câte minuni fac materialele alea și parcă nu are rost să citesc review-uri (că doar nu au folosit prechea aia de o vreau eu o iarnă întreagă)
  3. Caut o raportare la alt timp de încălțări, o comparație care este evident proastă, dar o fac. Mă uit la ghete sport sau chestii care nu aufolosire exclusivă pe munte sau pe frig
  4. Amân frecvent pentru că am impresia că am de luat alte chestii, în special, pentru copii și gândesc că pentru 2 ore ori 4 zile mai pun o pereche de șosete și mai păcălesc o iarnă
  5. Am impresia că iarna este atât de scurtă că niște bocanci nu își mai au rostul, deci văd din nou utilitatea unei perechi de șosete în plus.
Citește și →  Traficul de vineri

______________

Din fericire povestea de față nu este din ciclu „ai ales până ai cules”. Nuuuuu pentru că „m-a luat cineva de mână” și m-a trecut strada :)) și am avut răspuns la probleme mele, cele de mai sus.

Ce am luat până la urmă?

Trebuie să vă închipuiți că fac parte (uneori și în anumite direcții) din categoria celor care sunt foarte comozi și moși. Mă gândesc că nu mai am nevoie de diverse lucruri când atingi o anumite vârstă, un anumit ritm al lucrurilor și cârpești din cei ai. Da sunt un moș!

Acum ceva timp am luat o pereche de ghete care sunt potrivite pentru toamnă, ceva vreme ploioasă și cu o pereche de șosete în plus poate și pentru o zăpadă.

Doar că Tea a decis că vrea schi și dacă ești părinte și nu te dau banii afară din casă și prin combinații de n luate câte k ajungi la Poiana Brașov să facă lecții … Atunci știi că monitorul costă, echipamentul costă, drumul costă, cazarea costă și atunci nu îți vine să intri la căldură două ore în fiecare zi. Mda …atunci simți că ai nevoie de bocanci și/sau geacă.

Citește și →  importanța sportului - #HappyMoves

Am încercat cu încălțările mele, dar am constatat că timp de două ore pe zăpadă, chiar cu șosete groase mă lua un frig …fuck, ce frig mă lua.

Aaaaaa să mai zic că și cu geaca eram în același loc, una nepotrivită sau potrivită doar pentru oraș și drumuri scurte.

Ce am luat până la urmă? Am intrat într-un magazin de biciclete și am ieșit, în loc de echipament de biclă, cu echipament de munte sau de vreme rece sau de outdoor :)))

A fost ceva de genul …auzi Osmanovici, dar tu când mergi la munte cu Tea ești cu hainele astea? Întreb și eu că par al naibii de nepotrivite. Doar căciula, mănușile și buff-ul sunt din poveste restul este cam de râs.

Așadar am decis să fac o schimbare și să îmi iau bocanci, bă mai mult …și o geacă.

M-am ales cu o pereche de încălțări de la Scarpa și o geacă de la Northfinder.

Citește și →  jucăriile lui Radu

Cu ce m-am ales?

O să vă povestesc după o săptămână intensă de folosire 🙂

Dar ce vă pot spune este că la o simplă căutare pe net veți descoperi, la fel ca mine, că produsele promit foarte mult. Experiența din spatele producerii lor fiind îndelungată. Prima impresie este oricum neașteptată pentru mine.

Sincer mă miră și mă surprinde mult dorința celor de la Veloteca de a face altceva în afară de a vinde/repara biciclete, dar eu mă bucur că am făcut treaba asta cu bocancii și geaca.

Va urma …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *